Braskaminer i Uddeholm

Annons:
Köpa braskamin i Uddeholm - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Uddeholm. Om du är boende i eller i närheten av Uddeholm och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Uddeholm. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Uddeholm som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Uddeholm.
Annons:

Braskamin i Uddeholm

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Uddeholm.

Torsbyugnen AB
Vinkelvägen 9
685 34 Torsby


Eldabutiken
Blockgatan 11
653 41 Karlstad


Liane Kök AB
Tvärdalen
672 91 Årjäng


Haga Spis & Kamin
Nygatan 1
652 20 Karlstad


Bjurtjärns Kakelugnar
Käxsundet 3
681 91 Kristinehamn

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Uddeholm

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Uddeholm är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Uddeholm rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Uddeholm

I Uddeholm finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Uddeholm.

Uddeholm är en tätort i Hagfors kommun i norra Värmland. Uddeholms AB, världsledande inom stålindustrin, har sitt ursprung i Uddeholmskoncernen. Företaget bytte namn den 1 april 2010 och tog då tillbaks sitt ursprungliga namn Uddeholms AB.

Yta: 144 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Uddeholm om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Uddeholm.

I Uddeholm hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Uddeholm. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Värmland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.