Braskaminer i Skattkärr

Annons:
Köpa braskamin i Skattkärr - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Skattkärr. Om du är boende i eller i närheten av Skattkärr och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Skattkärr. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Skattkärr som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Skattkärr.
Annons:

Braskamin i Skattkärr

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Skattkärr.

Nordfire Brasvärme
Göstakrog 4
661 93 Säffle


Liane Kök AB
Tvärdalen
672 91 Årjäng


Bjurtjärns Kakelugnar
Käxsundet 3
681 91 Kristinehamn


Vegårn
Ottebol Johannelund
671 91 Arvika


Mur Bruket AB
Boberg 303
655 94 Karlstad

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Skattkärr

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Skattkärr är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Skattkärr rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Skattkärr

I Skattkärr finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Skattkärr.

Skattkärr är en tätort i Karlstads kommun, beläget drygt 10 km öster om Karlstads centrum, och passeras via E18. Namnet påträffas i offentlig handling först 1610 då det blev Skattetorp.

Yta: 207,15 hektar
Invånarantal: 2135, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Skattkärr om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Skattkärr.

I Skattkärr hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Skattkärr. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Värmland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.