Braskaminer i Kristinehamn

Annons:
Köpa braskamin i Kristinehamn - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Kristinehamn. Om du är boende i eller i närheten av Kristinehamn och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Kristinehamn. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Kristinehamn som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kristinehamn.
Annons:

Braskamin i Kristinehamn

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Kristinehamn.

Bjurtjärns Kakelugnar
Käxsundet 3
681 91 Kristinehamn

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kristinehamn

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kristinehamn är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kristinehamn rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kristinehamn

I Kristinehamn finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kristinehamn.

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kristinehamn om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kristinehamn.

I Kristinehamn hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kristinehamn. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Kristinehamn som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Värmland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.