Braskaminer i Karlstad

Annons:
Köpa braskamin i Karlstad - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Karlstad. Om du är boende i eller i närheten av Karlstad och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Karlstad. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag i Karlstad som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Karlstad.
Annons:

Braskamin i Karlstad

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Karlstad.

Eldabutiken
Blockgatan 11
653 41 Karlstad


Mur Bruket AB
Boberg 303
655 94 Karlstad


Haga Spis & Kamin
Nygatan 1
652 20 Karlstad

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Karlstad

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Karlstad är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Karlstad rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Karlstad

I Karlstad finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Karlstad om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Karlstad.

I Karlstad hittade vi sammanlagt 3 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Karlstad. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Karlstad som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Värmland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.