Braskaminer i Karlskoga

Annons:
Köpa braskamin i Karlskoga - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Karlskoga. Om du är boende i eller i närheten av Karlskoga och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Karlskoga. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Karlskoga som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Karlskoga.
Annons:

Braskamin i Karlskoga

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Karlskoga.

Eldabutiken
Blockgatan 11
653 41 Karlstad


Torsbyugnen AB
Vinkelvägen 9
685 34 Torsby


Haga Spis & Kamin
Nygatan 1
652 20 Karlstad


Liane Kök AB
Tvärdalen
672 91 Årjäng


Mur Bruket AB
Boberg 303
655 94 Karlstad

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Karlskoga

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Karlskoga är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Karlskoga rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Karlskoga

I Karlskoga finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Karlskoga.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Karlskoga om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Karlskoga.

I Karlskoga hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Karlskoga. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Värmland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.