Braskaminer i Grums

Annons:
Köpa braskamin i Grums - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Grums. Om du är boende i eller i närheten av Grums och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Grums. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Grums som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Grums.
Annons:

Braskamin i Grums

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Grums.

Kaminexperten
Sveagatan 148
664 34 Grums

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Grums

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Grums är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Grums rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Grums

I Grums finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Grums.

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Grums om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Grums.

I Grums hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Grums. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Grums som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Värmland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.