Braskaminer i Filipstad

Annons:
Köpa braskamin i Filipstad - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Filipstad. Om du är boende i eller i närheten av Filipstad och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Filipstad. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Filipstad som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Filipstad.
Annons:

Braskamin i Filipstad

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Filipstad.

Töcksfors Bygg AB
Fågelviksvägen 1
670 10 Töcksfors


Hammarö Kaminmontage
Hybelejvägen 3
663 34 Skoghall


Eldabutiken
Blockgatan 11
653 41 Karlstad


Torsbyugnen AB
Vinkelvägen 9
685 34 Torsby


Mur Bruket AB
Boberg 303
655 94 Karlstad

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Filipstad

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Filipstad är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Filipstad rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Filipstad

I Filipstad finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Filipstad.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Filipstad om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Filipstad.

I Filipstad hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Filipstad. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Värmland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.