Braskaminer i Ekshärad

Annons:
Köpa braskamin i Ekshärad - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Ekshärad. Om du är boende i eller i närheten av Ekshärad och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Ekshärad. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Ekshärad som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Ekshärad.
Annons:

Braskamin i Ekshärad

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Ekshärad.

Vegårn
Ottebol Johannelund
671 91 Arvika


Kaminexperten
Sveagatan 148
664 34 Grums


Töcksfors Bygg AB
Fågelviksvägen 1
670 10 Töcksfors


Kamin & Murtjänst
Rud 16
665 92 Kil


Eldabutiken
Blockgatan 11
653 41 Karlstad

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Ekshärad

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Ekshärad är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Ekshärad rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Ekshärad

I Ekshärad finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Ekshärad.

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånarantal: 1074, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ekshärad om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Ekshärad.

I Ekshärad hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Ekshärad. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Värmland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.