Braskaminer i Deje

Annons:
Köpa braskamin i Deje - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Deje. Om du är boende i eller i närheten av Deje och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Deje. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Deje som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Deje.
Annons:

Braskamin i Deje

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Deje.

Mur Bruket AB
Boberg 303
655 94 Karlstad


Eldabutiken
Blockgatan 11
653 41 Karlstad


Vegårn
Ottebol Johannelund
671 91 Arvika


Töcksfors Bygg AB
Fågelviksvägen 1
670 10 Töcksfors


Liane Kök AB
Tvärdalen
672 91 Årjäng

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Deje

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Deje är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Deje rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Deje

I Deje finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Deje.

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Deje om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Deje.

I Deje hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Deje. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Värmland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.