Braskaminer i Uppsala

Annons:
Köpa braskamin i Uppsala - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Uppsala. Om du är boende i eller i närheten av Uppsala och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Uppsala. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i Uppsala som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Uppsala.
Annons:

Braskamin i Uppsala

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Uppsala.

EcoSmart Fire AB
Ekeby Bruk
752 75 Uppsala


Eldabutiken, Villakomfort
Stångjärnsgatan 15
753 23 Uppsala


Mariebergs Kakelugnsmakeri AB
Vaksala Fridhem 40
755 94 Uppsala


SVF AB Skorstensknuten
Danmarksgatan 55
753 23 Uppsala


Vaksala Kakelugnsmakeri
Skäve 28
755 94 Uppsala

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Uppsala

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Uppsala är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Uppsala rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Uppsala

I Uppsala finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Uppsala om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Uppsala.

I Uppsala hittade vi sammanlagt 5 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Uppsala. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Uppsala som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Uppsala.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.