Braskaminer i Bålsta

Annons:
Köpa braskamin i Bålsta - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Bålsta. Om du är boende i eller i närheten av Bålsta och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Bålsta. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Bålsta som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bålsta.
Annons:

Braskamin i Bålsta

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Bålsta.

Bbt Bygg i Bålsta AB
Stockholmsvägen 131
746 31 Bålsta

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bålsta

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bålsta är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bålsta rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bålsta om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bålsta.

I Bålsta hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bålsta. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Bålsta som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Uppsala.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.