Braskaminer i Vaxholm

Annons:
Köpa braskamin i Vaxholm - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Vaxholm. Om du är boende i eller i närheten av Vaxholm och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Vaxholm. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Vaxholm som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Vaxholm.
Annons:

Braskamin i Vaxholm

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Vaxholm.

Eriksson Kakelugnsmakare, Leif
Skarpbrunnavägen 55
145 64 Norsborg


Kaminkungen AB
Roslagsgatan 58
113 54 Stockholm


SVS Braskaminer
Vendelsövägen 51
136 44 Handen


Landy Vent International AB
Elektravägen 64
126 30 Hägersten


Åström Bygg & Kaminer AB
Husarvägen 5
194 79 Upplands

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Vaxholm

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Vaxholm är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Vaxholm rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Vaxholm

I Vaxholm finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Vaxholm.

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånarantal: 4 857, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vaxholm om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Vaxholm.

I Vaxholm hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Vaxholm. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.