Braskaminer i Västerhaninge

Annons:
Köpa braskamin i Västerhaninge - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Västerhaninge. Om du är boende i eller i närheten av Västerhaninge och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Västerhaninge. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Västerhaninge som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Västerhaninge.
Annons:

Braskamin i Västerhaninge

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Västerhaninge.

Bastuspecialisten AB
Karlsbodavägen 19A
168 67 Bromma


Johanssons Skorstensservice AB
Litsby Gård
187 70 Täby


Georgij Bygg & Renovering
Farstavägen 56-58
123 34 Farsta


Jocke Hjelm Bygg & Vent
Ängsövägen 15
132 34 Saltsjö-boo


Ea Skorstensgruppen AB
Synålsvägen 17
168 73 Bromma

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Västerhaninge

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Västerhaninge är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Västerhaninge rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Västerhaninge

I Västerhaninge finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Västerhaninge.

Västerhaninge är en tätort och en kommundel som ingår i Haninge kommun på Södertörn. Tätorten och kommundelen angränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot Jordbro i söder av ett öppet jordbrukslandskap.

Yta: 931,56 hektar
Invånarantal: 15 134, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Västerhaninge om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Västerhaninge.

I Västerhaninge hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Västerhaninge. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.