Braskaminer i Tungelsta

Annons:
Köpa braskamin i Tungelsta - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Tungelsta. Om du är boende i eller i närheten av Tungelsta och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Tungelsta. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Tungelsta som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Tungelsta.
Annons:

Braskamin i Tungelsta

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Tungelsta.

Eriksson Kakelugnsmakare, Leif
Skarpbrunnavägen 55
145 64 Norsborg


Kaminkungen AB
Roslagsgatan 58
113 54 Stockholm


Jocke Hjelm Bygg & Vent
Ängsövägen 15
132 34 Saltsjö-boo


Kaminproffset
Gamla Nynäsvägen
136 47 Haninge


Löwgrens Vedspisar & Braskaminer
Stambanevägen 83
141 43 Huddinge

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Tungelsta

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Tungelsta är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Tungelsta rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Tungelsta

I Tungelsta finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Tungelsta.

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Här kan du ta del av mer information om Tungelsta om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Tungelsta.

I Tungelsta hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Tungelsta. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.