Braskaminer i Tumba

Annons:
Köpa braskamin i Tumba - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Tumba. Om du är boende i eller i närheten av Tumba och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Tumba. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Tumba som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Tumba.
Annons:

Braskamin i Tumba

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Tumba.

Kaminbutiken i Järna AB
Ullängsvägen 8
153 30 Järna


JLR Konstruktion & Design
Vretensborgsvägen 5
126 30 Hägersten


Sotningstjänst & Skorstensrenoveringar i Sverige AB
Ystadsvägen 22
121 49 Johanneshov


Brukspecialisten Fastigheter i Göteborg
Flygfältsgatan 22
128 30 Skarpnäck


Johanssons Skorstensservice AB
Litsby Gård
187 70 Täby

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Tumba

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Tumba är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Tumba rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Tumba

I Tumba finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Tumba om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Tumba.

I Tumba hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Tumba. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.