Braskaminer i Tullinge

Annons:
Köpa braskamin i Tullinge - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Tullinge. Om du är boende i eller i närheten av Tullinge och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Tullinge. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Tullinge som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Tullinge.
Annons:

Braskamin i Tullinge

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Tullinge.

Murarfirma Tommy Wiberg
Markervägen 10
175 67 Järfälla


Eldabutiken
Slakthusgatan 20
121 62 Johanneshov


Vedeldning i Stockholm AB
Fågelsångsvägen 18F
186 42 Vallentuna


Åström Bygg & Kaminer AB
Husarvägen 5
194 79 Upplands


Åkersberga Vedspisar AB
Sågvägen 19
184 40 Åkersberga

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Tullinge

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Tullinge är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Tullinge rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Tullinge

I Tullinge finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Tullinge.

Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Yta: 45,4 km2
Invånarantal: 17 649, år 2013

Här kan du ta del av mer information om Tullinge om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Tullinge.

I Tullinge hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Tullinge. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.