Braskaminer i Stockholm

Annons:
Köpa braskamin i Stockholm - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Stockholm. Om du är boende i eller i närheten av Stockholm och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Stockholm. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag i Stockholm som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Stockholm.
Annons:

Braskamin i Stockholm

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Stockholm.

BilligtVVS.se
Renstiernas Gata 28
116 31 Stockholm


Skorstensmakarna Sverige AB
Sveavägen 125
113 49 Stockholm


SMB Skorstensfolket AB
Mariatorget 5
118 48 Stockholm


Gysinge centrum för byggnadsvård
Storgatan 31
114 55 Stockholm


Kaminkungen AB
Roslagsgatan 58
113 54 Stockholm


Löwgrens Vedspisar & Braskaminer
Bohusgatan 19
116 67 Stockholm

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Stockholm

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Stockholm är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Stockholm rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Stockholm

I Stockholm finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Stockholm om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Stockholm.

I Stockholm hittade vi sammanlagt 6 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Stockholm. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Stockholm som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.