Braskaminer i Stenhamra

Annons:
Köpa braskamin i Stenhamra - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Stenhamra. Om du är boende i eller i närheten av Stenhamra och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Stenhamra. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Stenhamra som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Stenhamra.
Annons:

Braskamin i Stenhamra

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Stenhamra.

Wiklunds Kakelugnsmakeri
Almdalsvägen 9
132 37 Saltsjö-Boo


Ugns Temperatur i Stockholm AB
Fagerstagatan 19A
163 53 Spånga


Ea Skorstensgruppen AB
Synålsvägen 17
168 73 Bromma


Värmdö Mur
Tärnkobbsvägen 23
139 53 Värmdö


Gysinge centrum för byggnadsvård
Storgatan 31
114 55 Stockholm

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Stenhamra

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Stenhamra är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Stenhamra rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Stenhamra

I Stenhamra finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Stenhamra.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Stenhamra om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Stenhamra.

I Stenhamra hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Stenhamra. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.