Braskaminer i Sorunda

Annons:
Köpa braskamin i Sorunda - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Sorunda. Om du är boende i eller i närheten av Sorunda och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Sorunda. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Sorunda som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Sorunda.
Annons:

Braskamin i Sorunda

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Sorunda.

Johanssons Skorstensservice AB
Litsby Gård
187 70 Täby


Brukspecialisten Fastigheter i Göteborg
Flygfältsgatan 22
128 30 Skarpnäck


JLR Konstruktion & Design
Vretensborgsvägen 5
126 30 Hägersten


Bromma Kakelugnsmakeri
Fredrikslundsvägen 17
168 34 Bromma


Åström Bygg & Kaminer AB
Husarvägen 5
194 79 Upplands

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Sorunda

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Sorunda är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Sorunda rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Sorunda

I Sorunda finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Sorunda.

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Yta: 110,32 hektar
Invånarantal: 1 307, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sorunda om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Sorunda.

I Sorunda hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Sorunda. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.