Braskaminer i Solna

Annons:
Köpa braskamin i Solna - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Solna. Om du är boende i eller i närheten av Solna och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Solna. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Solna som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Solna.
Annons:

Braskamin i Solna

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Solna.

Skandinavian Stone Art AB
Rallarvägen 49
184 40 Åkersberga


Georgij Bygg & Renovering
Farstavägen 56-58
123 34 Farsta


BilligtVVS.se
Renstiernas Gata 28
116 31 Stockholm


Ugns Temperatur i Stockholm AB
Fagerstagatan 19A
163 53 Spånga


Grönqvist Kjell, Spismurarna
Mjölnare Grips Väg 20
136 47 Haninge

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Solna

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Solna är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Solna rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Solna

I Solna finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Solna om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Solna.

I Solna hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Solna. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.