Braskaminer i Sollentuna

Annons:
Köpa braskamin i Sollentuna - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Sollentuna. Om du är boende i eller i närheten av Sollentuna och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Sollentuna. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag i Sollentuna som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Sollentuna.
Annons:

Braskamin i Sollentuna

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Sollentuna.

Lif:s Kakelugnsmakeri
Flygarevägen 29
191 49 Sollentuna


Mariebergs Kakelugnsmakeri AB
Kanalvägen 67
191 34 Sollentuna

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Sollentuna

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Sollentuna är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Sollentuna rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Sollentuna

I Sollentuna finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Sollentuna om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Sollentuna.

I Sollentuna hittade vi sammanlagt 2 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Sollentuna. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Sollentuna som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.