Braskaminer i Södertälje

Annons:
Köpa braskamin i Södertälje - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Södertälje. Om du är boende i eller i närheten av Södertälje och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Södertälje. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Södertälje som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Södertälje.
Annons:

Braskamin i Södertälje

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Södertälje.

JLR Konstruktion & Design
Vretensborgsvägen 5
126 30 Hägersten


Ea Skorstensgruppen AB
Synålsvägen 17
168 73 Bromma


Sotningstjänst & Skorstensrenoveringar i Sverige AB
Ystadsvägen 22
121 49 Johanneshov


Grönqvist Kjell, Spismurarna
Mjölnare Grips Väg 20
136 47 Haninge


Löwgrens Vedspisar & Braskaminer
Stambanevägen 83
141 43 Huddinge

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Södertälje

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Södertälje är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Södertälje rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Södertälje

I Södertälje finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Södertälje.

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Södertälje om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Södertälje.

I Södertälje hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Södertälje. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.