Braskaminer i Sköndal

Annons:
Köpa braskamin i Sköndal - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Sköndal. Om du är boende i eller i närheten av Sköndal och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Sköndal. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Sköndal som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Sköndal.
Annons:

Braskamin i Sköndal

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Sköndal.

Ea Skorstensgruppen AB
Synålsvägen 17
168 73 Bromma


JLR Konstruktion & Design
Vretensborgsvägen 5
126 30 Hägersten


SMB Skorstensfolket AB
Mariatorget 5
118 48 Stockholm


Eldabutiken i Haninge
Vendelsövägen 51
136 44 Handen


Skorstensmakarna Sverige AB
Sveavägen 125
113 49 Stockholm

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Sköndal

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Sköndal är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Sköndal rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Sköndal

I Sköndal finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Sköndal.

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Här kan du ta del av mer information om Sköndal om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Sköndal.

I Sköndal hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Sköndal. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.