Braskaminer i Skogås

Annons:
Köpa braskamin i Skogås - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Skogås. Om du är boende i eller i närheten av Skogås och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Skogås. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Skogås som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Skogås.
Annons:

Braskamin i Skogås

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Skogås.

Linds Kakelugnsmakeri
Duettvägen 187
142 40 Skogås

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Skogås

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Skogås är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Skogås rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Skogås

I Skogås finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Skogås.

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Här kan du ta del av mer information om Skogås om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Skogås.

I Skogås hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Skogås. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Skogås som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.