Braskaminer i Skärholmen

Annons:
Köpa braskamin i Skärholmen - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Skärholmen. Om du är boende i eller i närheten av Skärholmen och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Skärholmen. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Skärholmen som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Skärholmen.
Annons:

Braskamin i Skärholmen

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Skärholmen.

Mateo Service
Brantholmsgränd 40
127 46 Skärholmen

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Skärholmen

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Skärholmen är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Skärholmen rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Skärholmen

I Skärholmen finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Skärholmen om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Skärholmen.

I Skärholmen hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Skärholmen. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Skärholmen som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.