Braskaminer i Skå

Annons:
Köpa braskamin i Skå - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Skå. Om du är boende i eller i närheten av Skå och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Skå. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Skå som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Skå.
Annons:

Braskamin i Skå

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Skå.

Fredells Byggvaruhus AB
Sickla Allé 2
131 65 Nacka


Johanssons Skorstensservice AB
Litsby Gård
187 70 Täby


FinSpis AB
Elektravägen 64
126 30 Hägersten


Bromma Kakelugnsmakeri
Fredrikslundsvägen 17
168 34 Bromma


Eldabutiken
Slakthusgatan 20
121 62 Johanneshov

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Skå

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Skå är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Skå rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Skå

I Skå finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Skå.

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

Här kan du ta del av mer information om Skå om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Skå.

I Skå hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Skå. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.