Braskaminer i Segersäng

Annons:
Köpa braskamin i Segersäng - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Segersäng. Om du är boende i eller i närheten av Segersäng och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Segersäng. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Segersäng som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Segersäng.
Annons:

Braskamin i Segersäng

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Segersäng.

Kaminkungen AB
Roslagsgatan 58
113 54 Stockholm


Mateo Service
Brantholmsgränd 40
127 46 Skärholmen


Åström Bygg & Kaminer AB
Husarvägen 5
194 79 Upplands


Skandinavian Stone Art AB
Rallarvägen 49
184 40 Åkersberga


Vedeldning i Stockholm AB
Fågelsångsvägen 18F
186 42 Vallentuna

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Segersäng

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Segersäng är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Segersäng rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Segersäng

I Segersäng finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Segersäng.

Segersäng är en tätort i Nynäshamns kommun i Stockholms län. När Nynäsbanan öppnades år 1901 inrättades en station med namnet Sorunda. Denna namnändrades 1917 till Segersäng och flyttades också cirka 100 meter.

Yta: 56,12 hektar
Invånarantal: 608, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Segersäng om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Segersäng.

I Segersäng hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Segersäng. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.