Braskaminer i Segeltorp

Annons:
Köpa braskamin i Segeltorp - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Segeltorp. Om du är boende i eller i närheten av Segeltorp och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Segeltorp. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Segeltorp som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Segeltorp.
Annons:

Braskamin i Segeltorp

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Segeltorp.

Byggabdon AB
Ormkärrsvägen 78
124 71 Bandhagen


Lif:s Kakelugnsmakeri
Flygarevägen 29
191 49 Sollentuna


Åström Bygg & Kaminer AB
Husarvägen 5
194 79 Upplands


Johanssons Skorstensservice AB
Litsby Gård
187 70 Täby


JLR Konstruktion & Design
Vretensborgsvägen 5
126 30 Hägersten

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Segeltorp

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Segeltorp är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Segeltorp rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Segeltorp

I Segeltorp finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Segeltorp.

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Här kan du ta del av mer information om Segeltorp om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Segeltorp.

I Segeltorp hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Segeltorp. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.