Braskaminer i Saltsjö-Boo

Annons:
Köpa braskamin i Saltsjö-Boo - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Saltsjö-Boo. Om du är boende i eller i närheten av Saltsjö-Boo och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Saltsjö-Boo. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag i Saltsjö-Boo som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Saltsjö-Boo.
Annons:

Braskamin i Saltsjö-Boo

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Saltsjö-Boo.

Jocke Hjelm Bygg & Vent
Ängsövägen 15
132 34 Saltsjö-boo


Wiklunds Kakelugnsmakeri
Almdalsvägen 9
132 37 Saltsjö-Boo

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Saltsjö-Boo

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Saltsjö-Boo är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Saltsjö-Boo rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Saltsjö-Boo

I Saltsjö-Boo finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Saltsjö-Boo.

Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Yta: 1 625,93 hektar
Invånarantal: 24 052, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Saltsjö-Boo om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Saltsjö-Boo.

I Saltsjö-Boo hittade vi sammanlagt 2 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Saltsjö-Boo. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Saltsjö-Boo som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.