Braskaminer i Norra Sorunda

Annons:
Köpa braskamin i Norra Sorunda - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Norra Sorunda. Om du är boende i eller i närheten av Norra Sorunda och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Norra Sorunda. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Norra Sorunda som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Norra Sorunda.
Annons:

Braskamin i Norra Sorunda

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Norra Sorunda.

Georgij Bygg & Renovering
Farstavägen 56-58
123 34 Farsta


Lif:s Kakelugnsmakeri
Flygarevägen 29
191 49 Sollentuna


Eldabutiken i Haninge
Vendelsövägen 51
136 44 Handen


Johanssons Skorstensservice AB
Litsby Gård
187 70 Täby


Murarfirma Tommy Wiberg
Markervägen 10
175 67 Järfälla

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Norra Sorunda

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Norra Sorunda är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Norra Sorunda rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Norra Sorunda

I Norra Sorunda finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Norra Sorunda.

Sorunda socken i Södermanland ingick i Sotholms härad, ingår sedan 1974 i Nynäshamns kommun och motsvarar från 2016 Sorunda distrikt. Sorunda socken har medeltida ursprung. På 1600-talet utbröts Torö socken.

Yta: 145 km2
Invånarantal: 5 067, år 2000

Här kan du ta del av mer information om Norra Sorunda om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Norra Sorunda.

I Norra Sorunda hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Norra Sorunda. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.