Braskaminer i Nacka

Annons:
Köpa braskamin i Nacka - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Nacka. Om du är boende i eller i närheten av Nacka och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Nacka. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Nacka som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Nacka.
Annons:

Braskamin i Nacka

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Nacka.

Fredells Byggvaruhus AB
Sickla Allé 2
131 65 Nacka

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Nacka

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Nacka är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Nacka rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Nacka

I Nacka finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Nacka.

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Nacka om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Nacka.

I Nacka hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Nacka. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Nacka som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.