Braskaminer i Märsta

Annons:
Köpa braskamin i Märsta - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Märsta. Om du är boende i eller i närheten av Märsta och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Märsta. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Märsta som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Märsta.
Annons:

Braskamin i Märsta

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Märsta.

Murarfirma Tommy Wiberg
Markervägen 10
175 67 Järfälla


SMB Skorstensfolket AB
Mariatorget 5
118 48 Stockholm


Värmdö Mur
Tärnkobbsvägen 23
139 53 Värmdö


Eriksson Kakelugnsmakare, Leif
Skarpbrunnavägen 55
145 64 Norsborg


Mariebergs Kakelugnsmakeri AB
Kanalvägen 67
191 34 Sollentuna

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Märsta

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Märsta är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Märsta rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Märsta

I Märsta finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Märsta.

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Märsta om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Märsta.

I Märsta hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Märsta. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.