Braskaminer i Kungsängen

Annons:
Köpa braskamin i Kungsängen - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Kungsängen. Om du är boende i eller i närheten av Kungsängen och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Kungsängen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Kungsängen som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kungsängen.
Annons:

Braskamin i Kungsängen

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Kungsängen.

Linds Kakelugnsmakeri
Duettvägen 187
142 40 Skogås


Kaminproffset
Gamla Nynäsvägen
136 47 Haninge


Byggabdon AB
Ormkärrsvägen 78
124 71 Bandhagen


FinSpis AB
Elektravägen 64
126 30 Hägersten


Brukspecialisten Fastigheter i Göteborg
Flygfältsgatan 22
128 30 Skarpnäck

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kungsängen

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kungsängen är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kungsängen rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kungsängen

I Kungsängen finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kungsängen om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kungsängen.

I Kungsängen hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kungsängen. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.