Braskaminer i Kista

Annons:
Köpa braskamin i Kista - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Kista. Om du är boende i eller i närheten av Kista och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Kista. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Kista som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Kista.
Annons:

Braskamin i Kista

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Kista.

Landy Vent International AB
Elektravägen 64
126 30 Hägersten


Jonny Petterssons Vedspisar AB
Farstavägen 91
123 34 Farsta


Skorstensmakarna Sverige AB
Sveavägen 125
113 49 Stockholm


Bastuspecialisten AB
Karlsbodavägen 19A
168 67 Bromma


Löwgrens Vedspisar & Braskaminer
Bohusgatan 19
116 67 Stockholm

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Kista

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Kista är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Kista rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Kista

I Kista finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Kista om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Kista.

I Kista hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Kista. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.