Braskaminer i Järfälla

Annons:
Köpa braskamin i Järfälla - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Järfälla. Om du är boende i eller i närheten av Järfälla och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Järfälla. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Järfälla som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Järfälla.
Annons:

Braskamin i Järfälla

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Järfälla.

Murarfirma Tommy Wiberg
Markervägen 10
175 67 Järfälla

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Järfälla

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Järfälla är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Järfälla rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Järfälla

I Järfälla finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Järfälla om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Järfälla.

I Järfälla hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Järfälla. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Järfälla som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.