Braskaminer i Hölö

Annons:
Köpa braskamin i Hölö - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Hölö. Om du är boende i eller i närheten av Hölö och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Hölö. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Hölö som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Hölö.
Annons:

Braskamin i Hölö

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Hölö.

Mariebergs Kakelugnsmakeri AB
Kanalvägen 67
191 34 Sollentuna


Wiklunds Kakelugnsmakeri
Almdalsvägen 9
132 37 Saltsjö-Boo


Linds Kakelugnsmakeri
Duettvägen 187
142 40 Skogås


Eld & Värme AB
Krabbvägen
181 29 Lidingö


Landy Vent International AB
Elektravägen 64
126 30 Hägersten

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Hölö

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Hölö är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Hölö rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Hölö

I Hölö finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Hölö.

Hölö är en tätort i Södertälje kommun och kyrkbyn i Hölö socken i Södermanland. Orten är belägen strax norr om Vagnhärad, söder om Södertälje. Den ramas in av Nyköpingsbanan i väster och E4 i öster.

Yta: 133,21 hektar
Invånarantal: 1 400, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hölö om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Hölö.

I Hölö hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Hölö. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.