Braskaminer i Hässelby

Annons:
Köpa braskamin i Hässelby - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Hässelby. Om du är boende i eller i närheten av Hässelby och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Hässelby. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Hässelby som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Hässelby.
Annons:

Braskamin i Hässelby

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Hässelby.

Löwgrens Vedspisar & Braskaminer
Bohusgatan 19
116 67 Stockholm


BilligtVVS.se
Renstiernas Gata 28
116 31 Stockholm


Wiklunds Kakelugnsmakeri
Almdalsvägen 9
132 37 Saltsjö-Boo


Grönqvist Kjell, Spismurarna
Mjölnare Grips Väg 20
136 47 Haninge


Vedeldning i Stockholm AB
Fågelsångsvägen 18F
186 42 Vallentuna

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Hässelby

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Hässelby är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Hässelby rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Hässelby

I Hässelby finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Hässelby.

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Hässelby om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Hässelby.

I Hässelby hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Hässelby. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.