Braskaminer i Haninge

Annons:
Köpa braskamin i Haninge - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Haninge. Om du är boende i eller i närheten av Haninge och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Haninge. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag i Haninge som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Haninge.
Annons:

Braskamin i Haninge

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Haninge.

Kaminproffset
Gamla Nynäsvägen
136 47 Haninge


Grönqvist Kjell, Spismurarna
Mjölnare Grips Väg 20
136 47 Haninge

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Haninge

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Haninge är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Haninge rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Haninge

I Haninge finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Haninge.

Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland. I öster gränsar kommunen till Östersjön med Stockholms södra skärgård.

Yta: 464,37 km2
Invånarantal: 83 866, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Haninge om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Haninge.

I Haninge hittade vi sammanlagt 2 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Haninge. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Haninge som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.