Braskaminer i Handen

Annons:
Köpa braskamin i Handen - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Handen. Om du är boende i eller i närheten av Handen och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Handen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag i Handen som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Handen.
Annons:

Braskamin i Handen

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Handen.

Eldabutiken i Haninge
Vendelsövägen 51
136 44 Handen


Art Déco Kamin Design
Träffgatan 2
136 44 Handen


SVS Braskaminer
Vendelsövägen 51
136 44 Handen

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Handen

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Handen är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Handen rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Handen

I Handen finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du ta del av mer information om Handen om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Handen.

I Handen hittade vi sammanlagt 3 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Handen. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Handen som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.