Braskaminer i Hägersten

Annons:
Köpa braskamin i Hägersten - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Hägersten. Om du är boende i eller i närheten av Hägersten och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Hägersten. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag i Hägersten som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Hägersten.
Annons:

Braskamin i Hägersten

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Hägersten.

FinSpis AB
Elektravägen 64
126 30 Hägersten


Landy Vent International AB
Elektravägen 64
126 30 Hägersten


JLR Konstruktion & Design
Vretensborgsvägen 5
126 30 Hägersten

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Hägersten

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Hägersten är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Hägersten rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Hägersten

I Hägersten finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du ta del av mer information om Hägersten om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Hägersten.

I Hägersten hittade vi sammanlagt 3 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Hägersten. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Hägersten som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.