Braskaminer i Grödinge

Annons:
Köpa braskamin i Grödinge - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Grödinge. Om du är boende i eller i närheten av Grödinge och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Grödinge. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Grödinge som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Grödinge.
Annons:

Braskamin i Grödinge

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Grödinge.

Eldabutiken
Karlsbodavägen 19A
168 67 Bromma


Sotningstjänst & Skorstensrenoveringar i Sverige AB
Ystadsvägen 22
121 49 Johanneshov


Kaminbutiken
Gustavsbergsvägen 24
134 39 Gustavsberg


Lif:s Kakelugnsmakeri
Flygarevägen 29
191 49 Sollentuna


Kaminbutiken i Järna AB
Ullängsvägen 8
153 30 Järna

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Grödinge

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Grödinge är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Grödinge rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Grödinge

I Grödinge finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Grödinge.

Grödinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad, ingår sedan 1971 i Botkyrka kommun och motsvarar från 2016 Grödinge distrikt. Grödinge socken har medeltida ursprung. 1968 överfördes från Mörkö socken södra delen av Näslandet och 1974 överfördes hit en mindre del av Sorunda socken.

Yta: 116 km2
Invånarantal: 5023, år 2000

Här kan du ta del av mer information om Grödinge om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Grödinge.

I Grödinge hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Grödinge. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.