Braskaminer i Farsta

Annons:
Köpa braskamin i Farsta - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Farsta. Om du är boende i eller i närheten av Farsta och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Farsta. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag i Farsta som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Farsta.
Annons:

Braskamin i Farsta

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Farsta.

Jonny Petterssons Vedspisar AB
Farstavägen 91
123 34 Farsta


Georgij Bygg & Renovering
Farstavägen 56-58
123 34 Farsta

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Farsta

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Farsta är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Farsta rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Farsta

I Farsta finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du ta del av mer information om Farsta om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Farsta.

I Farsta hittade vi sammanlagt 2 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Farsta. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Farsta som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.