Braskaminer i Bromma

Annons:
Köpa braskamin i Bromma - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Bromma. Om du är boende i eller i närheten av Bromma och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Bromma. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag i Bromma som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bromma.
Annons:

Braskamin i Bromma

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Bromma.

Ea Skorstensgruppen AB
Synålsvägen 17
168 73 Bromma


Eldabutiken
Karlsbodavägen 19A
168 67 Bromma


Bromma Kakelugnsmakeri
Fredrikslundsvägen 17
168 34 Bromma


Bastuspecialisten AB
Karlsbodavägen 19A
168 67 Bromma

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bromma

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bromma är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bromma rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bromma

I Bromma finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bromma.

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Här kan du ta del av mer information om Bromma om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bromma.

I Bromma hittade vi sammanlagt 4 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bromma. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Bromma som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.