Braskaminer i Bergshamra

Annons:
Köpa braskamin i Bergshamra - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Bergshamra. Om du är boende i eller i närheten av Bergshamra och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Bergshamra. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Bergshamra som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bergshamra.
Annons:

Braskamin i Bergshamra

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Bergshamra.

Jocke Hjelm Bygg & Vent
Ängsövägen 15
132 34 Saltsjö-boo


Eldabutiken i Haninge
Vendelsövägen 51
136 44 Handen


Kaminbutiken
Gustavsbergsvägen 24
134 39 Gustavsberg


SMB Skorstensfolket AB
Mariatorget 5
118 48 Stockholm


Lif:s Kakelugnsmakeri
Flygarevägen 29
191 49 Sollentuna

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bergshamra

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bergshamra är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bergshamra rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bergshamra

I Bergshamra finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bergshamra.

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bergshamra om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bergshamra.

I Bergshamra hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bergshamra. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.