Braskaminer i Bergshamra

Annons:
Köpa braskamin i Bergshamra - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Bergshamra. Om du är boende i eller i närheten av Bergshamra och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Bergshamra. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Bergshamra som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bergshamra.
Annons:

Braskamin i Bergshamra

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Bergshamra.

Värmdö Mur
Tärnkobbsvägen 23
139 53 Värmdö


Bromma Kakelugnsmakeri
Fredrikslundsvägen 17
168 34 Bromma


Linds Kakelugnsmakeri
Duettvägen 187
142 40 Skogås


Sotningstjänst & Skorstensrenoveringar i Sverige AB
Ystadsvägen 22
121 49 Johanneshov


SMB Skorstensfolket AB
Mariatorget 5
118 48 Stockholm

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bergshamra

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bergshamra är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bergshamra rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bergshamra

I Bergshamra finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bergshamra.

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bergshamra om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bergshamra.

I Bergshamra hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bergshamra. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.