Braskaminer i Bandhagen

Annons:
Köpa braskamin i Bandhagen - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Bandhagen. Om du är boende i eller i närheten av Bandhagen och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Bandhagen. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Bandhagen som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bandhagen.
Annons:

Braskamin i Bandhagen

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Bandhagen.

Byggabdon AB
Ormkärrsvägen 78
124 71 Bandhagen

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bandhagen

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bandhagen är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bandhagen rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du ta del av mer information om Bandhagen om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bandhagen.

I Bandhagen hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bandhagen. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Bandhagen som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.