Braskaminer i Bagarmossen

Annons:
Köpa braskamin i Bagarmossen - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Bagarmossen. Om du är boende i eller i närheten av Bagarmossen och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Bagarmossen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Bagarmossen som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bagarmossen.
Annons:

Braskamin i Bagarmossen

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Bagarmossen.

FinSpis AB
Elektravägen 64
126 30 Hägersten


Bromma Kakelugnsmakeri
Fredrikslundsvägen 17
168 34 Bromma


Mariebergs Kakelugnsmakeri AB
Kanalvägen 67
191 34 Sollentuna


Johanssons Skorstensservice AB
Litsby Gård
187 70 Täby


Löwgrens Vedspisar & Braskaminer
Stambanevägen 83
141 43 Huddinge

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bagarmossen

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bagarmossen är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bagarmossen rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bagarmossen

I Bagarmossen finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bagarmossen.

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Bagarmossen om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bagarmossen.

I Bagarmossen hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bagarmossen. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.