Braskaminer i Älta

Annons:
Köpa braskamin i Älta - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Älta. Om du är boende i eller i närheten av Älta och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Älta. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Älta som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Älta.
Annons:

Braskamin i Älta

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Älta.

Landy Vent International AB
Elektravägen 64
126 30 Hägersten


Sotningstjänst & Skorstensrenoveringar i Sverige AB
Ystadsvägen 22
121 49 Johanneshov


Vedeldning i Stockholm AB
Fågelsångsvägen 18F
186 42 Vallentuna


Art Déco Kamin Design
Träffgatan 2
136 44 Handen


Lif:s Kakelugnsmakeri
Flygarevägen 29
191 49 Sollentuna

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Älta

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Älta är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Älta rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Älta

I Älta finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Älta.

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Älta om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Älta.

I Älta hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Älta. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.