Braskaminer i Valla

Annons:
Köpa braskamin i Valla - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Valla. Om du är boende i eller i närheten av Valla och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Valla. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Valla som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Valla.
Annons:

Braskamin i Valla

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Valla.

Södermans Mur, Puts & Kakel AB
Industrigatan 1
641 34 Katrineholm


Kamin och Energi i Nyköping
Norrköpingsvägen 13
611 38 Nyköping


Eldabutiken & Kakelpalatzet
Videvägen 2
641 49 Katrineholm


Eldabutiken & Kakelpalatzet
Stenbocksvägen 12
611 67 Nyköping


Kamincenter i Eskilstuna AB
Eskilstunavägen 30
644 30 Torshälla

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Valla

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Valla är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Valla rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Valla

I Valla finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Valla.

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Valla om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Valla.

I Valla hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Valla. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Södermanland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.