Braskaminer i Vagnhärad

Annons:
Köpa braskamin i Vagnhärad - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Vagnhärad. Om du är boende i eller i närheten av Vagnhärad och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Vagnhärad. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Vagnhärad som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Vagnhärad.
Annons:

Braskamin i Vagnhärad

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Vagnhärad.

Södermans Mur, Puts & Kakel AB
Industrigatan 1
641 34 Katrineholm


Eldabutiken
Dansutvägen 2
646 30 Gnesta


Eldabutiken & Kakelpalatzet
Stenbocksvägen 12
611 67 Nyköping


Eldabutiken & Kakelpalatzet
Videvägen 2
641 49 Katrineholm


Kamincenter i Eskilstuna AB
Eskilstunavägen 30
644 30 Torshälla

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Vagnhärad

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Vagnhärad är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Vagnhärad rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Vagnhärad

I Vagnhärad finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Vagnhärad.

Vagnhärad är en tätort i Trosa kommun och kyrkbyn i Vagnhärads socken, belägen mellan Gnesta, Södertälje och Trosa. Vagnhärads socken omnämns första gången som Wanghæradh 1350. Det anses vara ett forntida bygdenamn där härad har betydelsen "bygd".

Yta: 290,51 hektar
Invånarantal: 3324, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vagnhärad om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Vagnhärad.

I Vagnhärad hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Vagnhärad. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Södermanland.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.