Braskaminer i Torshälla

Annons:
Köpa braskamin i Torshälla - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Torshälla. Om du är boende i eller i närheten av Torshälla och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Torshälla. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Torshälla som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Torshälla.
Annons:

Braskamin i Torshälla

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Torshälla.

Kamincenter i Eskilstuna AB
Eskilstunavägen 30
644 30 Torshälla

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Torshälla

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Torshälla är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Torshälla rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Torshälla

I Torshälla finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Torshälla.

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Torshälla om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Torshälla.

I Torshälla hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Torshälla. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Torshälla som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Södermanland.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.